Christie Brinkley meseszép lánya olyan, akár egy szőke hercegnő: a 21 éves Sailor pont úgy ragyog, mint a világhírű modell – fotók

Christie Brinkley egyszerűen nem öregszik: a világhírű modell 68 évesen is bombasztikus formában van, a szerencsés géneket pedig kisebbik lánya, Sailor Lee is örökölte.

Egymás tükörképei lehetnének

Christie Brinkley még húszéves sem volt, amikor egy fotós, Errol Sawyer felfigyelt rá Párizsban: a fiatal lány szépsége azonnal megbabonázta a férfit, aki nyomban készített róla néhány fotót, majd beajánlotta őt az Elite Model Management ügynökségbe. Christie számára ezt követően nem volt megállás a siker felé vezető úton: üstökösként robbant be a divatszakmába, hamarosan pedig az Egyesült Államokban is felfedezték és munkát ajánlottak neki. 1979-től több alkalommal pózolt a Sports Illustrated fürdőruhakatalógusának, modellkarrierje során pedig közel 500 magazin, többek között az amerikai Vogue, a Newsweek, a Rolling Stone, az Esquire és a Harper Bazaar címlapján szerepelt. És ez még nem minden: szerződése volt olyan márkanevekkel, mint a Chanel No. 19 Prell, a MasterCard, a Max Factor, a Nissan, a Borghese Cosmetics vagy a Black Velvet. Férfiak milliói rajonganak érte mind a mai napig, ami nem csoda, hiszen 68 évesen is olyan fantasztikusan néz ki, hogy simán letagadhatna 20 évet – Christie-t azonban nemcsak a szakma tartja fiatalon, hanem a gyermekei is, akik közül a legifjabbik, Sailor Lee megszólalásig hasonlít rá. A 21 esztendős lányt pontosan olyan kivételes adottságokkal áldotta meg a sors, mint világhírű édesanyját, mindezt pedig az Instagram oldalán posztolt fotói is tökéletes bizonyítják. Galériánkban megmutatjuk, milyen gyönyörű nővé érett Christie Brinkley lánya:

Christie magánélete legalább olyan eseménydús volt, mint a karrierje: többször házasodott, mindhárom gyermeke (Alexa Ray, Jack Paris és Sailor Lee) három különböző férfitől született. Az ifjabbik lány szakasztott úgy néz ki, mint az édesanyja, így nem csoda, hogy mostanra ő is a modellszakmában találta meg a számításait.
Kattints a további képekért!

Úgy tűnik, Andie remek génjeiből kijutott mindkét lányának: Margaret olyannyira szerencsés, hogy szépségéből még modellkarriert is tudott csinálni.

Leadfotó: Theo Wargo/Getty Images for NYFW: The Shows

Oldalak