Híresek, dögösek és apának sem utolsók! Íme Hollywood álomapukái - Fotók

Olyan világot élünk, ahol szerencsére nem csak anyák azok, akik feladatai közé tartozik a gyerek nevelése, így sztárapukáink is részesülhetnek a csemetéikkel való játékból. Ez különösen érdekes, ha a félmeztelen, kockás hasáról ismert macsót láthatjuk ilyen intim helyzetben a lurkóival.

David Beckham

A focista bár előszeretettel űz gúnyt idősebb fiaiból a közösségi médiában, kislányával, a 4 éves Harper Sevennel csak cuksikodó képeket találni róluk. Ő és felesége Victoria mindenhová magukkal viszik a kislányt, aki például édesapját edzésre is gyakran elkíséri. Így nem csoda, hogy azonnal bolondozni kezdett Harper a fotósokat látva. Igazi kis tünemény, akit a család hercegnőként kényeztet, és fivérei is a kegyeit keresik.

Chris Hemsworth

Létezik cukibb fotó, mint mikor Chris Hemsworth az ikerfiait ölelgeti? Kötve hisszük! A háromgyerekes színész itt épp az1 éves Sasha-t és Tristant karolja át, de nem ritka a kislányával, a 3 éves Indiával elkapott közös fotó sem. A babák imádják apjukat, így nem csodálkozunk, hogy ekkora szeretetet kap, ha végre két forgatás között találkozhatnak vele.

Colin Farrell

A macsó rosszfiúnak, Colin Farrell-nek teljesen más oldalát ismerhetjük meg, ha éppen kisfiával, Henry Tadeus-szal van. A színésznek ő a második gyermeke, első fia ritka genetikai betegségben született, de Farrel szerint ő nem tekinti fogyatékosnak, csak olyannak, akinek mások az igényei. Azonban Henry szerencsére teljesen egészséges, és kimaxolja a fagyievésével a cukiságfaktort is.

További macsó apukákért kattints a következő oldalra!

Fotó: new-beautyblog.com, celebritiebabies.people.com, socialitelife.com

Oldalak

  • 1
  • 2