Chevy Chase egészsége romokban, feltehetően Parkinson-kórja van

Az Emmy-díjas amerikai komikus-színész a 80-as évek legnagyobb sztárja volt, de ma már csak egy beteges, morózus öregember.

Emlékszel még Chevy Chase-re?

Talán nincs olyan, akinek a 80-as évek amerikai vígjátékaiból ne lenne ismerős Chevy Chase, a dilis, kelekótya filmsztár, akinek idétlen szövegeit hallva és kínos helyzetkomikumait látva a mai napig mosolyra húzódik az ember szája. A magánéletében valódi Casanova volt, háromszor nősült és Hollywoodban ő volt az elsőszámú szoknyavadász, ugyanis lehengerlő stílusával és fáradhatatlan beszélőkéjével minden bugyit ledumált a nőkről.

A gond csak az volt, hogy ez hamar gőgőssé tette, így több alkalommal is a filmvilág legarrogánsabb alakjává választották és a filmfőszerepeket is inkább másnak adták helyette. Nem volt benne semmi alázat a szakmája felé, azonban megszedte magát annyira az ezredforduló előtt, hogy különösebben nem zavartatta magát emiatt. Az egészsége azonban nem hálálta meg az undok viselkedését.

Lapozz, a cikknek még nincs vége!

Oldalak

Home&Design
Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.
Lifestyle
Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...