Sztárok

Hihetetlen: így nézett ki Cher a plasztikai műtétek előtt - Már senki sem emlékszik, milyen volt a popdíva egykor – fotók

Minden idők egyik legsikeresebb női előadójának mondhatja magát Cher, akiről első látásra el sem hisszük, hogy már 76 éves. A popdíva elképesztően tartja magát, ám ez nagyrészt a plasztikai beavatkozásainak köszönheti.

Vállalja, hogy kés alá feküdt

A cseroki-indián felmenőktől származó Cher vonásai mindig is karakteresek voltak, fiatalon azonban sosem látta magát elég szépnek: úgy érezte, változtatnia kell a fizimiskáján ahhoz, hogy magabiztos legyen. A popzene istennője a 60-as évek óta a köztudatban van, s mint megannyi más hírességnek, neki is azzal a tudattal kell együtt élnie, hogy a rajongók minden lépését árgus szemekkel figyelik. Még a legapróbb változtatások is szemet szúrnak bárkinek, így ha akarná, sem tudná letagadni, hogy bizony jó pár alkalommal kés alá feküdt – Chernek azonban esze ágában sincs eltitkolni a szépészeti beavatkozásait, saját bevallása szerint ugyanis pont a plasztikának köszönhetően lett önbizalma. Az énekesnő azon hírességek táborát erősíti, akik időben megálljt parancsoltak magunknak, de az tény, hogy egykori vonásainak egy része mára teljesen eltűnt. Cher látványos átalakuláson ment át az elmúlt évtizedekben, s bár mind a mai napig elképesztően néz ki, azért valljuk be: elég szembetűnő a különbség az előtte-utána fotóin. Galériánkban megmutatjuk, hogyan festett az ikonikus popdíva a plasztikai műtétjei előtt:

Cher sosem tagadta, hogy ellenségként tekint az öregedésre, és igyekszik minden tőle telhetőt megtenni annak érdekében, hogy túl a hetvenen se kelljen ránctalanító krémekkel vesződnie. Friss fotóit látva egyértelmű, hogy sikerült elérnie a célját, de azért ne felejtsük el, a jól megválasztott plasztikai sebészek nélkül ma egy teljesen másik arc nézne vissza rá a tükörből.
Kattints a további képekért!

Renée Zellwegert különleges adottságokkal áldotta meg a sors, ám a plasztikai műtéteket illetően nem tudott magának időben megálljt parancsolni. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az 52 éves színésznő a szépészeti beavatkozások legrosszabb mintapéldája.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok