Charlize Theron feláldozta a szépségét ezért a szerepért: iszonyúan megcsúnyult a vásznon a gyönyörű színésznő - fotók

Te is láttad a 2003-ban bemutatott A rém című filmet? És az megvan, milyen döbbenetesen eltorzult külsővel jelent meg a vásznon az egyébként álomszép színésznő, Charlize Theron?

Szembetűnő átváltozáson ment keresztül

Kevés hollywoodi színész hajlandó drasztikusan megváltozni, hovatovább megcsúnyulni egy filmszerep kedvéért. A tapasztalat azonban azt mutatja, megéri bevállalni a fáradságos munkát, hiszen számos művész és művésznő zsebelt már be rangos elismeréseket, miután felismerhetetlenné formálódott a vásznon. Erről a dél-afrikai származású Charlize Theron is sokat tudna mesélni, hiszen a mozitörténelem egyik legemlékezetesebb alakításáért vehette át a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat – pedig még a visszataszító kifejezés sem tudja kellően leírni, mennyire eltorzult arccal és testtel köszönt vissza a képernyőn a közel két órás alkotásban. Theron szó szerint levetkőzte minden báját és szépségét, és olyan hitelesen játszotta el a szerepét, hogy még a legszigorúbb kritikusok is megemelték a kalapjukat előtte. Galériánkban megmutatjuk, milyen döbbenetes átalakuláson ment keresztül a színésznő:

Charlize Theron mindössze 18 éves volt, amikor eldöntötte, szerencsét próbál Los Angelesben. Pár hónappal a városba érkezése után megkapta első – szöveg nélküli – filmszerepét egy kis költségvetésű alkotásban. Ez már bőven elég volt ahhoz, hogy rálépjen a siker felé vezető útra: a karrierje gyorsan ívelt felfelé, egyre jelentősebb hollywoodi filmekben játszott, sőt, az 1990-es évek második felében már komoly kasszasikerekben is.
Kattints a további képekért!

Renée Zellwegert különleges adottságokkal áldotta meg a sors, ám a plasztikai műtéteket illetően nem tudott magának időben megálljt parancsolni. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az 52 éves színésznő a szépészeti beavatkozások legrosszabb mintapéldája.

Leadfotó: Frazer Harrison/Getty Images

Oldalak