Charlie Sheen nagylánya gyönyörű nővé érett: a 18 éves Sami fizetős szexoldalon mutogatja magát, a színész kitért a hitéből

Denise Richards és Charlie Sheen legidősebb lánya már 18 éves: a gyönyörű Sami örökölte édesanyja szépségét, életvitelében pedig egyértelműen az édesapjára ütött.

Édesapja nem örül a döntésének

Charlie Sheen azon világsztárok közé tartozik, akik nemcsak a filmvásznon nyújtott tehetségükkel, hanem botrányokkal tarkított életmódjukkal is magukra vonták a figyelmet. A Golden Globe-díjas színész nem egyszer szerepelt már a bulvármagazinok címlapjain felháborodást keltő ügyei miatt: 1996 decemberében letartóztatták és azzal vádolták, hogy megtámadta barátnőjét dél-kaliforniai otthonában – akkor kétévi próbaidőre bocsátották. Két évvel később a saját apja záratta be, mivel kokaintúladagolás miatt megszegte a feltételes szabadlábra helyezés feltételeit. 2015-ben tévéinterjúban felvállalta, hogy HIV-fertőzött: állítása szerint családjának tudomása volt az állapotáról és kizárta annak lehetőségét, hogy bárkit is megfertőzött volna az évek során. Denise Richards-szal kötött házassága sem alakult túl sikeresen: 2002-ben házasodtak össze, két évvel később világra jött első lányuk, Sami, majd a színésznő ismét teherbe esett, ám a szülők még a második gyermekük érkezése előtt elváltak. Az idősebbik lány már betöltötte 18. életévét, nemrég pedig megdöbbentő hírrel jelentkezett az Instagram oldalán: a bejelentés nemcsak a rajongóit, hanem a szüleit is meglepetésként érte, akik most egymást hibáztatják Sam döntése miatt…

Charlie Sheen és Denise Richards között évek óta feszült a viszony: második lányuk, Lola születése előtt mentek szét, és azóta sem békültek ki igazán. Viharos kapcsolatukat a gyermekeik miatt sem akarták rendezni, melyet jól bizonyít az is, hogy Sheen nem jelent meg volt felesége két évvel ezelőtti esküvőjén.
Kattints a további képekért!

Ben Stiller két gyermek büszke édesapja: lánya mostanra felnőtt nővé cseperedett, ráadásul a színészhez hasonlóan ígéretes karrier vár rá.

Leadfotó: Aaron Rapoport/Corbis/Getty Images

Oldalak