Charlie Sheen egy férfinak adta féltve őrzött kincsét

Korábban Lindsay Lohan tartozását fizette ki, majd egy rendőrtiszt rákbeteg kislányát támogatta 75 ezer dollárral. Most tovább osztogatja millióit, azonban most lehet, hogy nem gondolta komolyan.

Nagyon úgy fest, hogy a "Két pasi meg egy kicsi" egykori sztárja adakozó kedve egyáltalán nem apadt, és újabb dollármilliók hagyták el a bankszámláját. Azonban most még ő maga sem tudja, hogyan történt a dolog, egyszerűen nem talál rá magyarázatot.

Charlie legféltettebb kincsétől vált meg úgy, hogy igazából nem is akart. Egy több mint két és fél millió dollárt érő sport-ereklyét ajándékozott el egyik barátjának, Zac Efronnak.

Az eset úgy történt a Mirror bulvárlap szerint, hogy Charlie és Zac egy vad kanbulin vettek részt a színész házában. Igazából itt már meg is lett magyarázva minden, hiszen Sheen ismert káros szenvedélyeiről, így valószínűleg kissé felöntött a garatra, és túlzott jókedvében elkezdte mutogatni gyűjteményét, majd odaadta Zacnek az 1920-as Babe Ruth dedikált baseball labdáját, melyet egy árverésen vásárolt még. Zac természetesen teljesen odáig volt.

Charlie azonban másnap reggel már nem emlékezett semmire, így amikor nem találta féltve őrzött kincsét, eszébe jutott hogy mi is történt. Most pedig nem tudja, hogyan kérje vissza a labdát.

Fotó: radiotimes.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!