Ez a bombázó modell lehet Lewis Hamilton új barátnője? – erről árulkodik a szexi fotó

A találgatások tárgya egy kép, amin a gyönyörűséges modell, Camila Kendra Lewis Hamilton ingjét viseli a férfi Colorado-i otthonában.

Egy kép indította el a lavinát

A 27 éves Camila fotókat több fotót osztott meg magáról a 36 éves F1-ász pazar otthonában. A rajongók örömére több roppant szexi képet lőtt fel a közösségi oldalára. Az egyiken leggingsben pózol, és a képen Lewis egyik trófeája látható. De a legárulkodóbb kép az, amin Hamilton ingjét viseli.

A Dominikai Köztársaságban született szépség nemrég szakította a The Bachelor amerikai valóságshow sztárjával, Tyler Cameronnal, akivel 8 hónapig voltak együtt. Egy hozzá közeli forrás elárulta az Us Weekly-nek, hogy Camila most már szeretne a saját karrierjére összpontosítson, emiatt is szakítottak.

Lewis Instagramon is követi a modellt, és kedveli a fotóit. Bár a bennfentes forrás azt is mondta, hogy Lewis és Camila haverok, és burkoltan utalt a laza kapcsolatukra: „Néhány éve barátok - ezért marad a házában, és viseli az ingjét.”

Lewis nemcsak F1-es trófeákat gyűjt

Lewis leghíresebb exe Nicole Scherzinger, akivel nyolc évig jártak, egészen 2015-ig. Utána olyan ismert hölgyekkel került kapcsolatba, mint Palvin Barbara, Winnie Harlow és Kendall Jenner, Rihanna, Nicki Minaj és Rita Ora, valamint a fiatal Sofia Richie és még lenne kikkel bővíteni a listát.

Még 2020 júliusában Viktoria Odintcova orosz modell is mesélt arról, hogy egy rövid ideig ő is a magáénak tudhatta Az F1-es pilóta figyelmét.

A barna szépség azt állította, hogy a Forma-1-es világbajnok négy évvel ezelőtt üldözte, miután szakított az egykori Pussycat Dolls fronténekesével, bár ragaszkodik ahhoz, hogy most már csak barátok.

„Egy bizonyos időszakban udvarolt nekem. De aztán ez a kapcsolat barátsággá alakult. Én Oroszországban élek, ő pedig külföldön.” – idézi a DailyMail

2018-ban Lewis annyit mondott a szerelmi életéről: „Munkamániás vagyok. Nincs időm rá. ” Feltehetően ezt a komoly kapcsolatokra értette, semmint az alkalmi partnerekre.

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak