Sztárok

Olyasmit tett az afáziában szenvedő Bruce Willis, amitől minden rajongójának leesett az álla - Videó

Ismét hallatott magáról minden idők egyik legnagyobb akciósztárja, aki tavasszal vonult nyugdíjba, miután afáziája miatt képtelenné vált színészi munkája folytatására.

Nem tűnt el teljesen

Bruce Willis, minden idők egyik legnagyobb akciósztárja családján keresztül tudatta a nyilvánossággal márciusban, hogy agyi sérülés következtében kialakult nyelvi zavarral, azaz afáziával küzd. Állapota az utóbbi időben már nem tette lehetővé számára, hogy hosszabb szövegeket jegyezzen meg, ezért úgy határozott, hogy visszavonul a színészettől. (A 67 esztendős hollywoodi filmcsillag "rejtélyes" betegségéről már hosszabb ideje pletykáltak a sajtóban - mielőtt Willis családja egy Instagram-bejegyzéssel tiszta vizet öntött a pohárba, napvilágot látott az a szóbeszéd is, hogy a Die Hard-filmek McClane hadnagya esetleg demenciával küzd.)

Mióta nyugdíjba vonult, viszonylag keveset hallani Bruce Willisről, de a színészikon szerencsére nem hagyta teljesen magára elkeseredett rajongóit, időről-időre feltűnik egy-egy videóban vagy fényképfelvételen a közösségi médiában. Nemrégiben például visszalátogatott az első, 1988-ban bemutatott Die Hard-film emblematikus forgatási helyszínére, a Nakatomi Plaza (a valóságban: Fox Plaza) tetejére, ugyanis nemrég ünnepelték a filmklasszikus premierjének 34. évfordulóját. Július végén újabb privát videó landolt a világhálón a színészről: Willis a felvételen 10 éves lánya, Mabel társaságában perdült táncra. A 67 éves ikon most újra hallatott magáról: hosszú hónapok óta először szerzett igazán kellemes perceket a rajongóinak.

Lapozz tovább Willis friss videójáért!

Oldalak

Sztárok