Britney Spears összeomlott, mikor látta a róla szóló, új dokumentumfilmet

A 90-es évek legnagyobb popikonja volt, ma azonban egy mentálisan sérült, bukott énekesnő. De hol került homokszem a gépezetbe?

Britney, a pop (bukott) hercegnője

Nem volt olyan kamaszlány a világon a 90-es években, akinek ne lett volna legalább egy Briney Spears-posztere a falán, vagy legalábbis biztosan volt akkoriban olyan tinimagazin a kezében, amelynek a címlapján ott mosolygott az énekesnő vakítóan fehér mosollyal. A dalai rádióslágerek voltak hosszú évtizedeken át, a Föld bármely pontján röhögve megtöltött egy egész arénát és olyan tempóban dolgozta szét magát a zeneiparnak, hogy mindenki irigyelte miatt. Manapság azonban csak kevesen cserélnének vele. Britney Spears ugyanis évek óta komoly mentális problémákkal küzd, labilis idegállapota miatt pedig egyre többen fordítanak neki hátat. Először gyermekei apját, Kevin Federline veszítette el a popdíva, majd menedzsere, Larry Rudolph is lemondott róla, és a rajongói is elfordultak tőle. Az utóbbi időben csak a közösségi médiában való ámokfutásai révén tartja a kapcsolatot a közönségével - ez pedig semmi esetre sem növeli a bizalmat az énekesnő felé.

2008-ban a kétgyerekes édesanya a saját apja gondnoksága alá került, mivel több nyilvános idegösszeroppanása is volt és egy alkalommal felgyújtotta a saját házát. A 68 éves Jamie Spears-ben azonban sokan nem a lányát megmentő, aggódó édesapát, hanem egy számító, lelketlen zsarnokot látnak, aki annak idején engedte kiszolgáltatni a lányát a médiának, ami megrágta, majd kiköpte őt. Most, hogy több depressziós időszak és idegösszeroppanás után állandó gyógyszeres kezelésre szorul az énekesnő, gyakorlatilag elképzelhetetlennek tűnik, hogy valaha még újra színpadra álljon. Az apja azonban erről hallani sem akar és máson sem mesterkedik, mint Britney nagy visszatérésén. A popsztárhoz közelálló ismerősök éppen ezért kezdték el a #freebritney kampányt a közösségi médiában, mivel abban bíznak, hogy a nyilvánosság erejével sikerül megállítani a slágergyáros énekesnő apját, aki az utolsó lehelletéig űzné a karámversenyben a gyermekét...

További részletek a galériában!

Nem is olyan régen látott napvilágot a Britney Spears életéről szóló dokumentumfilm, a Framing Britney Spears, amely az énekesnő csillogó karrierjének kezdetét és mentális összeomlását mutatja be.
Kattints a további képekért!

Felesége, Catherine Zeta-Jones súlyos memóriazavarokat észlelt férjénél.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak