Baj van Britney Spears bikinis testével – Ezt állapították meg a rajongói friss fotójáról

Britney Spears az Instagramon szerette volna megmutatni a hét elején, mennyire sokat fogyott, és milyen sok izmot szedett magára az utóbbi hónapokban. Az énekesnő a feltöltött fotón sárga bikiniben felszik a medencéje partján. Bár iszonyú dögös, valami mégsem stimmel a képpel.

Britney lyukasra photoshopolta magát

Britney Spears csupán az elmúlt 1-2 évben tért vissza igazán a köztudatba, előtte már jó ideje csak botrányaitól volt hangos a sajtó. Az énekesnőt nagyon megviselte ugyanis 2007-es válása gyermekei apjától, Kevin Federline-tól. (Ekkor borotválta kopaszra a fejét, hízott el, vezetett részegen és hanyagolta el fiait annyira, hogy egy időre el is vették őket tőle.) Az utóbbi időben azonban rendezte magánéletét, ma példás anyuka, a karrierje jó irányba halad, ráadásul külsőleg is egyre inkább hasonlít régi önmagára.

Brit érthető módon büszke arra, amit elért, ezért a hét elején egy dögös, bikinis fotót posztolt magáról az Instagram-oldalára, amelyen olyan karcsú, amilyennek még sosem láttuk azelőtt. Arra azonban nem gondolt, hogy a rajongói azonnal észreveszik majd, számítógéppel, utólag is lecsippentett magából egy kicsit.

Lapozz, cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotó: dailymail.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!