Sztárok

Brigitte Bardot keményen üzent a magyar vadászkiállítás szervezőinek

A színésznő évtizedek óta szót emel az állatok védelméért, nem csoda, ha egy vadászati kiállítás puszta léte is túl van az ingerküszöbén. Véleményét nem rejtette véka alá.

Nem rejtette véka alá a véleményét

Brigitte Bardot, az 1950-es és 1960-as évek szexszimbóluma nemcsak színésznőként tette le a névjegyét hosszú pályafutása során: amellett, hogy énekesnőként és modellként is megcsodálhatta a közönség, később állatjogi aktivistaként is ismertté vált. Egyáltalán nem véletlen tehát, hogy a világsztár, aki már hosszú évtizedek óta szívén viseli az állatok sorsát, a magyarországi Egy a természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás szervezőinek is üzent. Az egykori színésznő keresetlen szavakkal fordult a szervezőkhöz. Bardot egyébként Nagy Natália színésznővel és férjével, Vincze Attilával folytatott levelezésében említette meg a magyar vadászkiállítást. Ezekkel a dörgedelmes sorokkal reagált az eseményre:

"Szánalmas! Világunk elpusztul a járványoktól, bolygónk belefullad a kontrollálatlan népességnövekedésbe, az ökológiai egyensúly felborult. Világunkat uralma alá hajtja a barbárság. Ti pedig mindeközben puszta ölési vágytól vezérelve vadászgattok. Hát, menjetek ti a jó büdös fenébe!"

Fotó: Profimedia - Red Dot

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.
Fashion&Beauty
Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért...