Mindenki belé szerelmes most: Ezt érdemes tudni a Bridgerton szexi hercegéről

A Netflix sorozatának hála megismertük Regé-Jean Page nevét. Tudj meg még többet a színészről, aki női szívék millióit rabolta el!

December 25-étől elérhető a Netflix felületén a történelmi témát modern köntösben feldolgozó A Bridgerton család című kosztümös sorozat, ami azonnal óriási siker lett világszerte. Nem is csoda, hiszen most mindenkinek akadt bőven ideje tévézni az ünnepek alatt, és a Bridgerton hangulata mindenkit rögtön elkap. Ha esetleg karácsonykor túlságosan lefoglalt a kajakóma és a családi videóchatelés, akkor sem késő csatlakozni a buliba, a sorozat első évada nyolcrészes, vagyis akár egy hétvége alatt ledarálható az összes epizód. A Jane Austen regények és a Gossip Girl szerelemgyerekének is tartott szériában megvan minden, amire szükség lehet. Az izgalmas, fordulatokkal teli szerelmi történet minden eleme gyönyörű: a ruhák, a díszletek, de még a szereplők is. És akkor a szexjelenetekről még nem is beszéltünk…

Legnagyobb kedvencünk a Hastings hercegét alakító Regé-Jean Page, akibe, valljuk be, kicsit mindenki belezúg, aki végignézte a sorozatot. Ha szeretnél mindent megtudni a szexi színészről, lapozd át a galériánkat!

Regé-Jean Page zimbabwei anya és angol származású apa gyermeke, aki felnőve mindkét országban élt. „Ez a világ legszebb helye. Mindenki ezt mondja a hazájáról, de ez tárgyilagosan megállapítható tény” – mondta Zimbabwéről egy vele készült interjúban.
Kattints a további képekért!

Cserfes kamaszlány volt, most pedig a világ egyik legszexibb pasija a férje!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!