Sztárok

Bradley Cooper újra szerelmes? Nem akárkivel fotózták le a sármos színészt

Újra szerelmes Bradley Cooper? A sármos színészről készült képeken nem akárkivel látható. Az arcára pedig minden rá van írva - írja a TWN.

Párcsere

Miután szakított kislánya édesanyjával, Irina Shaykel, rögtön megkezdődtek a találgatások, vajon akad-e harmadik fél, aki miatt egy ekkora szerelem ilyen tragikus véget érhet. Sőt, azóta sem nagyon telt el úgy hónap, hogy Bradley Cooperről ne kelt volna szárnyra pletyka, hogy kivel randizik éppen. Tavaly augusztusban épp Ben Affleck exével, Jennifer Garnerrel fotózták le a tengerparton. Látszólag pedig igen szoros kapcsolat lehetett közöttük, de a beteljesülésről már nem szóltak a hírek. Irina Shayk az utolsó hírek szerint pedig Kanye West barátnője lett - írja a TWN.hu, majd hozzáteszik: itt az újabb fordulat, Bradleyt nem akárkivel fotózták le!

Lapozz a leleplező képekért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.