Sztárok

Ízlésficam a javából: Bradley Cooper olyan szakállal lépett utcára, amit talán még ő maga is kínosnak érez - Fotók

Kérdés persze, hogy vajon a jeles hollywoodi színész-rendező egy új szerep kedvéért vágatott-e ilyen mókás szakállt magának, vagy pusztán megszaladt a borotva a kezében...

Ilyen arcszőrzettel még sosem lépett elénk

A 49 esztendős Bradley Cooper Hollywood egyik legmenőbb színészének számít: szinte minden egyes új filmbemutatója eseményszámba megy, a világ minden pontján fürtökben lógnak róla a rajongók, ezerszer kikiáltották már férfiideálnak, és ha mindez nem volna elég, a filmcsillag több ízben is bebizonyította már, hogy rendezői vénája is figyelemreméltó. Csakhogy Cooper most nem egy újabb lehengerlő szakmai teljesítmény okán hallatott magáról: a világsztár a minap olyan vicces szakállal lépett utcára, hogy még a legelszántabb és leghűségesebb rajongói is csak a fejüket fogták. Nem hiszed? Nyisd meg galériánkat, győződj meg róla a saját szemeddel!

Cooper 7 éves kislánya, Lea társaságában sétálgatott New York utcáin, amikor a lesifotósok lencsevégre kapták ezzel a szakállal...
Kattints a további képekért!

A híresség puffadt arccal tűnt fel Apple TV+ The Morning Show című műsorának vörös szőnyeges Los Angeles-i eseményén. Aniston új külseje máris elindította a rajongói találgatások végtelen özönét, de a téma kapcsán egy plasztikai sebész is megszólalt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!