Sztárok

Hatalmas vallomást tett Brad Pitt: Olyan dologról rántotta le a leplet, amiről nem sokan beszélnek Hollywoodban

Talán nem fér kétség ahhoz, hogy Brad Pitt Hollywood egyik, ha nem a legsármosabb férfi színésze. Most olyan dolgot árult el, amit az ő helyében nem biztos, hogy sokan megtettek volna.

Igazi férfias vallomás

Sok elképzelés kering arról, hogy milyen az "igazi férfi". Egyesek szerint erős és rendíthetetlen, mások szerint mindemellett legyen azért érzékeny és gyengéd is, de abban talán megegyezhetünk, hogy az őszinteség és a szerénység egy igazán vonzó tulajdonság. Erről tett most tanúbizonyságot Brad Pitt egy nagyon fontos vallomással.

Brad Pitt 1995-ben, majd 2000-ben is elnyerte a People magazin által adott „Az év legszexisebb férfija” díjat, azonban most a Vogue magazin arról kérdezte, szerint kik a legsármosabb férfiak. A színész nem szabadkozott, őszintén válaszolt, ami valljuk be, nem kis dolog, hiszen sokaknak erősebb a hiúsága annál, minthogy őszintén dicsérjenek másokat, így ez az ő személyiségéről is sokat elmond.
Kattints a további képekért!

Forrás: Vogue/Blikk Fotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.