Sztárok

Nem csitulnak a kedélyek az egykori hollywoodi álompár körül: hihetetlen dolog miatt perli Brad Pitt Angelina Jolie-t

Az egykor csak Brangelina-ként emlegetett álompár évek óta a sajtó címlapjain szerepel válásuk miatt: Angelina Jolie és Brad Pitt eddig szinte mindig gyermekeik felügyeleti joga miatt járt a bíróságra, most azonban a színész egy igen érdekes dolog miatt perli exnejét.

Továbbra sem jutnak dűlőre

Brad Pitt és Angelina Jolie a korai 2000-es évek álompárja volt, egyszerűen imádták őket együtt az emberek mind a filmvásznon, mind pedig azon kívül: Pitt azután jött össze a gyönyörű színésznővel, miután 2005-ben öt évnyi házasság után elvált Jennifer Anistontól. Brad és Angelina még a Mr. és Mrs. Smith forgatásán kerültek közelebbi, romantikus kapcsolatba, és hat gyermeket neveltek közösen házasságuk alatt. Aztán amilyen boldogan indult a sztorijuk, olyan viharosan ért véget: a pár még 2014-ben kötötte össze életét, két évvel később azonban már attól volt hangos a sajtó, hogy Brad és Angelina válik. És hogy miért? A színésznő az indiai Vogue-nak így nyilatkozott: „A családom jóllétének érdekében váltam el. Ez volt a legjobb döntés. Továbbra is a gyógyulásra koncentrálok” – árulta el Jolie a 24.hu írása szerint. Nos, a hírességeknek korántsem sikerült csendben intézniük különválásukat, ugyanis Angelina például azzal gyanúsítgatta nyilvánosan exférjét, hogy Pitt többször is erőszakoskodott vele és a gyerekekkel alkoholproblémái miatt, a gyerekek felügyeleti jogának kérdése pedig óriási botrányokba torkollott kettőjük közt. Brangelina története most új fejezethez érkezett a hírek szerint: Brad Pitt állítólag perre készül volt felesége ellen, ugyanis mint kiderült, Angelina olyan dolgot csinált a háta mögött, amihez nem volt joga.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül Omid Scobie Végjáték című kötete, mely izgalmas, eddig nem ismert kulisszatitkokat ígér a brit királyi családdal kapcsolatosan. A szerző különös gondot fordít...
Sztárok
Jákob Zoltán teljesen átgondolta a kapcsolatát a Nagy Ő-s választottjával, majd inkább szakított.
Lifestyle
A szakemberek szerint a pontos érték a napszaktól és az illető nemétől is függ, átfogó vizsgálatukban mégis próbáltak mindenkit kielégítő válaszra lelni.