Amerikában forgat a magyar színésznő

Papadimitriu Athina és Bordán Irén egy osztályba jártak a főiskolán. Azóta több, mint negyven év eltelt, ám az élet most nagy ajándékot adott nekik: újra együtt dolgozhatnak.

Gyerekeik is követték őket a pályán

Az 1976-ban, a Színművészeti Főiskolán végzett osztály legendásnak számít. Simon Zsuzsa, az osztályfőnök nagyszerűen válogatta a csapat tagjait. Ide járt többek között Andorai Péter, Blaskó Balázs, Bordán Irén és Papadimitriu Athina is. Utóbbi kettő a mai napig jó barátságot ápol, és most hosszú idő után újra együtt dolgozhattak.

Bordán Irén már 1981-ben Amerikába költözött, mivel megismerte későbbi férjét, így a szerelem egy másik kontinensre csábította. Visszatérése az ezredfordulóra tehető, azóta itt tölti mindennapjait. Lánya, Bordán Lili azonban New York-ban maradt, és szintén színésznőként tevékenykedik - így nem meglepő, hogy ha egy szerep találja meg, a mai napig vissza repül miatta az Egyesült Államokba.

Papadimitriu Athina nevét itthon minden színházkedvelő ismerheti. A színésznő egyaránt vállal prózai és zenés szerepeket is. Az ő családjukban is ugyanaz a helyzet, mint Bordán Irénéknél, a színésznő két lánya is követte a pályaválasztásban. Trokán Anna és Trokán Nóra ma már meghatározó alakjai a fiatal színészgenerációnak.

Most úgy tűnik, a régi osztálytársaknak új lehetőséget adott az élet, és egy tengerentúli munkán találkoztak és dolgoztak együtt viszont.

Bordán Irén az ezredfordulókor költözött haza Amerikából Magyarországba, ám most visszatért az Államokba egy szerep miatt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels.com

Oldalak