Sztárok

Ilyen nagy már az ikergyermekekkel várandós Borbély Alexandra terheshasa - Fotó

A Testről és lélekről színésznője férjével, Nagy Ervinnel együtt izgatottan készül a szülőszerepre.

Kettős gyermekáldás a magyar színészházaspárnál

Ahogy arról a Femcafe szűk egy hónappal ezelőtt beszámolt, ikergyermekeket vár a magyar sztárpár, Borbély Alexandra színésznő és férje, Nagy Ervin színművész. A fantasztikus hírt Nagy Ervin jelentette be az Instagramon. Az imént említett cikkünkben felidéztük, hogy a Testről és lélekről című Oscar-díjra jelölt magyar film női főszereplőjeként is híressé vált Borbély Alexandra már 2021-ben is az anyaságról beszélt. „Nagyon szeretnék gyereket, de még nem érzem azt, hogy itt az ideje. Mindig is úgy gondoltam, hogy lesz gyerekem, és hogy sok gyerekem lesz, nyilván azért is, mert mi hárman vagyunk testvérek. Most 34 vagyok és még nincs. De nyilván semmi sem véletlen, hogy miért nincs és én bízom a gondviselésben” - fogalmazott tavaly a híresség, aki most két gyermeket is hord a szíve alatt.

Úgy tűnik, Borbély Alexandra várandóssága már nem a közelmúltban kezdődött - legalábbis erre enged következtetni a tény, hogy az alant látható, lapozható bejegyzés második fotóján a közkedvelt színésznő már szépen gömbölyödő terheshassal látható.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.