#filternélkül: Elüldözték a gimiből, ma tízezrek követik – Ismerd meg Rékát!

A fiatal lány ma Magyarország egyik legnépszerűbb influencere. Mi lehet a titka?

#filternélkül - Interjúsorozat Magyarország legmenőbb influencereivel

Véleményvezérek, akiket százezrek követnek. Divatos ruhák, luxuskozemtikumok, drága éttermek és lélegzetelállító utazások - dolgok, amelyekről a legtöbben csak álmodozunk. Igazán jó influencernek lenni azonban nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik. Új sorozatunkban hazánk leghíresebb vloggereit, youtubereit és Instagram modelljeit kérdezzük arról, mi a valóság, amit a filterek elrejtenek.

Aki kérdez: Lakatos Melinda

A magyar YouTube kedvence lett

Énekesnő, vlogger, influencer. Több mint 70.000 követője van B. Nagy Rékának és úgy tűnik, hogy ez a szám egyre több és több lesz. A 20 éves, budapesti lány megküzdött a kamaszévekkel, mára viszont saját magából csinált egyedi, divatos brandet. A rózsaszín haj, a sok piercing és tetoválás valójában azonban nem egy lázadó lelket, hanem egy szorgalmas és visszahúzódó fiatalt takar, akinek egy nagy álma van: ismerjék el, mint énekesnő. Rengeteg kiváló feldolgozás után, egy évvel ezelőtt jelent meg első, önálló dala Emlékezz rám címmel, amit lassan egymillióan megtekintettek a legnagyobb videómegosztón.

Rékának mindene adott a sikerhez: fiatal, tehetséges, talpraesett és még gyönyörű is. Ezért is választottuk a Femcafe.hu influencerekről szóló, új sorozatának, a #filternélkül első vendégének. Exkluzív interjúban mesélt családról, iskoláról, tervekről és szerelemről.

Lapozz, az interjú a következő oldalon kezdődik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!