Bírói határozat: Keshának továbbra is az őt megerőszakoló producerrel kell dolgoznia!

Egy emberként állnak ki a sztárok az énekesnő Kesha mellett, aki a bíróság szerint sem bonthatja fel szerződését az őt bántalmazó és megerőszakoló producerrel. Áll a bál az ügy körül!

Könnyek és megaláztatás

A napokban egyre több aggasztó hírt kaptunk a vadóc énekesnőről, Kesháról. Pár napja a bíróság elutasította kérelmét, hogy felbonthassa 10 lemezre kötött szerződését producerével, aki állítása szerint többször bedrogozta, megerőszakolta és bántalmazta. Ez a per egy másik szálon is fut, ám abban még nem hirdettek ítéletet. Shirley Kornreich bírónő kevésnek tartotta a bántalmazások után készített leleteket, valamint arra hivatkozott, hogy mindkét fél mérlegelhetett eleget a szerződés aláírása előtt, így annak tartalmát már nem tudják módosítani, felbontására pedig nincs lehetőség.

Keshát szemmel láthatóan nagyon megviselte az egész tárgyalás, az ítélethirdetés után könnyekben tört ki és vigasztalhatatlan volt. Az énekesnőnek legutoljára 4 éve jelent meg új lemeze, akkoriban látványosan le is fogyott. Nyilatkozata szerint inkább soha többé nem ad ki új lemezt, csak ne bántalmazójának hozzon dollármilliókat.

Ha kíváncsi vagy, hogyan támogatják a hírességet barátai, kattints a másoik oldalra!

Fotó: nydailynews.com

Oldalak

  • 1
  • 2