Bíró Ica családja is padlóra került - Hiteltartozása lányát is megviselte

Kilátástalan a helyzet.

Ideiglenes otthon

Alig néhány hete, hogy hatalmas médiafelhajtás keretében hiteltartozása miatt két ingatlanból is kilakoltatták Bíró Icát, a modell azóta is kétségek közt él. A metál lady jelenleg a Krisztina körúti ingatlanjában, az egykori szépségklubjában húzza meg magát, ám itt sem tervezhet hosszú távra, mert egy évekkel ezelőtti adóssága fejében azt most egyik barátja használja már.

Családja is kikészült

A kilakoltatással járó herce-hurca és megaláztatások , bizony nemcsak Icát, de családját is nagyon megviselik a történtek. "Anyukámat próbálom óvni a velem történt szörnyűségektől, de ő is olvassa a híreket. Tudom, hogy aggódik értem, ahogy én az ő testi-lelki egészségéért. A kislányom is kikészült a történtektől, de szerencsére az apukája mellette van" - árulta el a fitneszlady a Story magazinnak.

Folytatja a harcot

A történtek ellenére Bíró Ica továbbra is hisz abban, hogy visszakaphatja két ingatlanját, melyekből kilakoltatták. Egyelőre abban bízik, hogy a megtett jogi lépések sikeres eredménnyel zárulnak majd és azt sem titkolja, hogy évek óta tartó ingatlanjainak kálváriájáról és lelki megrázkódtatásairól könyvet ír, ám ez még a jövő zenéje.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Szólj hozzá Te is!