Sztárok

A világhírű színész bevallotta: 14 éve HIV-fertőzöttként éli az életét

A különc stílusikonként is számon tartott 51 éves híresség hosszú idő után végre előállt a farbával.

"Ahonnan én jövök, ott ez Isten büntetésének számít"

Immáron 14 esztendeje HIV-pozitívként éli az életét az 51 éves színész-énekes, a különc stílusikonként is számon tartott Billy Porter. Az extravagáns figura voltaképpen minden vörös szőnyeges álomgyári eseményen részt vesz, és általában az ő ruhakölteményei vonzzák a legnagyobb figyelmet - most azonban egészen más okból keltett feltűnést. Porter a Hollywood Reportert avatta be élete súlyos, szívszorító titkába: csaknem másfél évtizede gyökeres fordulatot vett az élete, amikor egy szörnyű betegséggel diagnosztizálták.

"Így néz ki egy HIV-pozitív ember most. Valami mástól fogok meghalni, mielőtt ez a betegség vinne el. Én ahhoz a generációhoz tartozom, akinek tisztában kellett volna lenni a veszélyekkel, mégis megtörtént a dolog. 2007-ben történt, ami életem legrosszabb éve volt. Először kettes típusú cukorbetegséggel diagnosztizáltak, majd júniusban jött az AIDS. A szégyen, ami akkor ért, plusz az a rengeteg szégyen, ami addigra felhalmozódott az életemből kifolyólag, arra késztettek, hogy hallgassak tizennégy éven keresztül. Az AIDS, ahonnan én jövök, egy vallásos családból, Isten büntetésének számít" - nyilatkozta a Hollywood Reporternek a színész.

Lapozz, a második oldalon folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.