Sztárok

Billie Eilish: Meghaltam volna koronavírusban, ha nem kaptam volna meg az oltást

A hétszeres Grammy-díjas amerikai énekesnő már átesett a koronavíruson: a betegség két hónapon át nyomasztotta, és jelenleg is annak utóhatásaitól szenved. Eilish meggyőződése, hogy nem élte volna túl a fertőzést, ha nem kapja meg a védőoltást.

Meggyötörte a Covid a 19 éves világsztárt

A koronavírus-járvány 2020 elején fenyegető árnyként nehezedett a nyugati világra. Az első hónapok kezdeti pánikját a nagyközönség számára csak fokozta, hogy egymás után érkeztek a hírek a koronavírussal fertőződött világsztárokról: énekesek, színészek, sportolók, előadóművészek kapták el a betegséget, és számoltak be rémesnek tűnő állapotukról a közösségi médián keresztül. Mára szinte fél Hollywood átesett a koronavírus-fertőzésen, s egy-egy nemzetközileg ismert híresség kálváriája valósággal szíven ütötte a publikumot. Persze a koronavírussal megküzdeni mindannyiunk számára nehéz, embert próbáló feladat, és mára már csak rajtunk múlik, hogy miként nézünk szembe a megfertőződés lehetőségével: beoltatjuk-e magunkat, vagy esetleg úgy döntünk, hogy vakcináció nélkül számolunk a megbetegedés esélyével.

A 19 éves amerikai énekesnő-dalszövegíró, Billie Eilish az előbbit választotta. A világsztár, aki egyébként számos betegséggel küzdött már meg életében (Tourette-szindróma, depresszió) szintén nem tudta elkerülni a koronavírust. Ő is megfertőződött, és annak ellenére, hogy rendkívül fiatal, két hónapjába telt, míg legyőzte a kórt. Annak szövődményeitől azonban a mai napig szenved.

Fotó: 123rf

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!