Sztárok

Beyoncé friss fotón mutatta meg ritkán látott lányait

Anya és két kislánya nagyon aranyosan festenek összepasszoló szettjeikben.

Beyoncé gyerekei

Ahhoz képest, hogy Beyoncé a világ egyik legsikeresebb és legismertebb előadója, meglehetősen keveset látni a gyermekeit, pedig a negyvenéves énekesnő háromszoros anyuka. A Destiny’s Child nevű lánytrióban kezdte a karrierjét, azonban szólóban jutott igazán a csúcsra, miközben karrierjét végig támogatta a férje, Jay-z, akivel 19 éves kora alkotnak egy párt. Noha a kapcsolatukban voltak hullámvölgyek, amiket meglehetősen nyilvánosan kezeltek – Beyoncé nem egy dala szól a házasságukról, illetve a férje hűtlenségéről –, szerelmük gyümölcseként világot látott első kislányuk, Ivy Blue 2012-ben, majd egy kisfiú-kislány ikerpár, Sir és Rumi 2017-ben. A kicsiket nem gyakran látni nyilvános eseményeken vagy a szüleik közösségi oldalain, Beyoncé azonban most kivételt tett, és posztolt egy képet, amin a lányaival szerepel. Mutatjuk a galériánkban!

Úgy tűnik - és ezt az énekesnő Instagram-oldalán található közös képek mennyisége is alátámasztja -, hogy Beyoncé és Jay-Z kapcsolata a válásukról időről időre felreppenő pletykák ellenére is kitartó.
Kattints a további képekért!

A színésznőt világhírű férje, Matthew Broderick mellett kamaszkorú gyermeke is elkísérte a Szex és New York várva várt folytatásának ünnepélyes bemutatójára.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egy újabb szomorú történet, amin az internetezők a könnyeiket hullajtják.
Sztárok
Az Oscar-, Golden Globe-, Emmy- és BAFTA-díjas Shirley MacLaine lassan a kilencvenedik életévéhez közelít, fiatalos lendülete azonban ma is a régi.
Fashion&Beauty
Ez az olaj egy igen sokoldalú összetevő. Az aromaterápiás és ételízesítő képességein túl a hajunkra nézve is rengeteg előnye van.