Sztárok

Nyilvánosan osztotta ki Berki Krisztiánt a híres színész

"Megéri az 500 like,hogy több kárt okozz,mint jót?"

Kembe Sorel kiakadt Berki Krisztiánra

A 37 éves Berki Krisztián nemrég jött össze Katona Renátával, becenevén Mazsival, aki azóta a celeb közösségi oldalainak állandó szereplője. Persze kislánya, Natika mellett. Ez nem mindenkinek tetszik, hiszen a gyerek valódik anyukája Hódi Pamela. Legutóbb például a színész, Kembe Sorel akadt ki nagyon, aki a saját Facebook-oldalán adott hangott nem tetszésének.

"Berki "a nemtornász Krisztián! Megéri az 500 like,hogy több kárt okozz,mint jót? Az egy dolog,hogy elképesztő népszerű leszel a gyermeked által, de gondoltál valaha arra,hogy hány családnak teszed tönkre az életét azzal,hogy véleményformálóként azt mutatod,hogy egy anya (ad abszurdum, egy apa) bármikor pótolható? Tudatában vagy annak,hogy mekkora kárt okozol a gyermeked posztjaival a család,mint olyan megítélésében?! Tudatában vagy annak,hogy tízezres, vagy akár százezres nagyságrendben vannak gyermekeikért a bíróságon küzdő szülők,akik a poklok poklát élik meg,mert nem láthatják a gyermekeiket? Te láthatod,örülj neki,de ne cseszd szét a jellemét azzal,hogy a fene tudja milyen időközönként bemutatsz neki egy új "anyát"! Sok szülő szív a bíróságon azért,hogy láthassa a gyerekét. Erre te meg ilyen példát mutatsz a követőidnek? Nem kicsi probléma.
Üdv! Sorel" - írta dühösen a színész.

Nem kis összeg. Vajon mit mondott erre a színész?

Leadfotó: facebook.com/berkikrisztian

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Lifestyle
Újabb SMS-es csalás terjed Magyarországon: az elkövetők több ezer forintos bírság befizetésére szólítják fel áldozataikat a rendőrség nevében küldött üzeneteikben.
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívás jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.
Sztárok
Noha II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg házassága tökéletesnek tűnik az utókor számára, a 2021-ben, századik életévében elhunyt herceg több évtizedes frigyük alatt nem mindig...