Aggódnak a rajongók: elhúzódó betegség döntötte ágynak Bereczki Zoltánt

A közkedvelt művész az Instagram felületén tudatta követőivel a szomorú hírt: megbetegedett, így elmarad legújabb színházi előadása. Bereczki Zoltán rajongói aggodalmukat fejezték ki kedvencük egészségi állapotát illetően.

Ledöntötte a lábáról az ismeretlen kór

Egyelőre nem ismert betegség döntötte le a lábáról a legendás magyar színész-énekest, Bereczki Zoltánt. Az EMeRTon-díjas híresség az Instagram felületén tudatta rajongóival és tisztelőivel, hogy jelenleg sajnos az ágyat nyomja, így a nevével fémjelzett színházi előadás is elmarad.

"Sajnos lebetegedtem. Így a mai Dolgok, amikért érdemes élni előadás a Játékszínben elmarad! Elnézést kérek mindenkitől kellemetlenségért! A színház által megadott információk alapján a jegyek március 18-ra érvényesek" - tájékoztatta a publikumot a sajnálatos fejleményről a 45 esztendős sztár, akinek rejtélyes betegsége a jelek szerint aggasztó módon elhúzódik.

Bereczki azóta rengeteg jókívánságot kapott a hazai színházművészet és könnyűzene szerelmeseitől. A híresség újabb és újabb, az aktuális egészségi állapotával kapcsolatos posztjai jelentős érdeklődést generáltak. "Nagyon köszönöm a rengeteg jókívánságot! Bár még nem vagyok túl rajta - szerintem megmaradok!" - írta legfrissebb bejegyzésében az énekes.

Lapozz, a cikk rögtön folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2