Ben Stiller egy kis örömöt csempészett az ukrán menekültek életébe

Ukrajnai menekülteket látogatott meg Ben Stiller a lengyel határon.

Ben Stiller Lengyelországban járt

Ukrajnai menekülteket látogatott meg vasárnap Ben Stiller amerikai filmsztár a lengyel határon.

„A lengyelországi Medyka határátkelőnél olyan családokkal találkoztam, akik az ukrajnai háború elől menekültek el hátrahagyva szeretteiket, nem tudva, hogy visszatérnek-e valaha”

– írta a hollywoodi filmsztár a Twitteren.

„Le vagyok nyűgözve a menekültek képviselőitől és attól, hogy mennyire elkötelezettek az emberek támogatásában, hogy folytatni tudják útjukat”

– tette hozzá Stiller, aki az ENSZ menekültügyi hivatalának (UNHCR) jószolgálati nagykövete.

A lengyel határőrség szerint az ukrajnai orosz hadművelet február 24-i kezdete óta mintegy 4,17 millió ukrán menekült érkezett Lengyelországba. Becslések szerint több mint kétmillióan továbbra is Lengyelországban tartózkodnak. (MTI)

Két éve ezen a napon hagyott itt bennünket Benedek Tibor, sportágunk és generációk ikonja, példaképe, megkerülhetetlen sportembere – áll a Magyar Vízilabda Szövetség vasárnap közzétett posztjában.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Lifestyle
Egy újabb szomorú történet, amin az internetezők a könnyeiket hullajtják.
Sztárok
Az Oscar-, Golden Globe-, Emmy- és BAFTA-díjas Shirley MacLaine lassan a kilencvenedik életévéhez közelít, fiatalos lendülete azonban ma is a régi.
Fashion&Beauty
Ez az olaj egy igen sokoldalú összetevő. Az aromaterápiás és ételízesítő képességein túl a hajunkra nézve is rengeteg előnye van.