Sztárok

Több mint 50 év után derült ki az igazság: sosem hallott titok látott napvilágot Paul McCartney és George Harrison kapcsolatáról

Közismert tény, hogy a Beatles tagjai között nem mindig volt egyetértés, egy nemrég előkerült, sosem látott interjú pedig újabb döbbenetes részletekről rántja le a leplet a zenészek kapcsolatáról.

George Harrison szavai felkavarták az állóvizet

Kétség kívül kijelenthetjük, hogy a Beatles minden idők egyik legnépszerűbb és legikonikusabb zenekaraként vonult be a történelembe. A Paul McCartney, John Lennon, George Harrison és Ringo Starr alkotta formáció óriási hatást gyakorolt a popkultúra, valamint a beat- és a rockzene fejlődésére, ráadásul az első olyat brit együttes volt, amely elsöprő sikert aratott a tengerentúlon is. Noha a tagok több mint 50 évvel ezelőtt búcsút mondtak egymásnak, az együttes hagyatéka mind a mai napig elképesztően fontos részét képezi a kultúrának. Azonban közismert tény, hogy nem volt közöttük mindig béke, illetve egyetértés – mindezt jól bizonyítja az a nemrég napvilágot látott botrányinterjú is, ami új megvilágításba helyezi a zenészek kapcsolatát. Részletek a galériában!

A Beatles tagjaiból már csak ketten – Ringo Starr és Paul McCartney – élnek: John Lennon 1980-ban lett gyilkosság áldozata, George Harrison pedig 2001-ben, 58 esztendősen hunyt el. A zenészek közötti viszály mind a mai napig megosztja az együttes rajongóit, ám az egykori gitáros előkerült interjúja ismét felszította a kedélyeket.
Kattints a további képekért!

George Harrison fia örökölte néhai édesapja tehetségét, hiszen ő maga is zenészként keresi a kenyerét. Ám ez még nem minden: Dhani szakasztott úgy néz ki, mint a világhírű zenész.

Leadfotó: Fox Photos/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Hajunkat parfümözni nem igazán számít újdonságnak. Egyáltalán nem mindegy viszont, hogy milyen összetevőkből áll az adott parfüm, amit hajunkra permetezünk.
Lifestyle
Neked mi az 5 legjellemzőbb tulajdonságod a horoszkópod szerint? Nem biztos, hogy az, amire számítanál!
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.