Sztárok

Hatvanöt éves lett Básti Juli: "Rossz érzés, hogy sokkal több van már mögöttem, mint amennyi előttem"

A Kossuth-díjas színésznő sosem rajongott különösebben a születésnapokért, nehezen birkózik meg az idő múlásával. Ötvenéves korában viszont rendhagyó ajándékot kért, hogy különösen emlékezetessé tehesse a nagy napot.

"Végül mindig jó kedvem lesz"

Hihetetlen, de igaz: 65 esztendős lett Básti Juli Kossuth-díjas magyar színésznő. A budapesti Katona József Színház egykori legendás művésze, Sharon Stone amerikai filmcsillag leggyakoribb magyar hangja a Blikknek a különleges apropó okán elárulta, hogy sosem rajongott igazán a születésnapokért.

"Sosem várom a születésnapjaimat, sőt, már napokkal előbb nyomaszt a tudat, hogy megint öregebb lettem egy évvel. Emiatt gyakran hajnalban is felriadok. Bizony rossz érzés, hogy sokkal több van már mögöttem, mint amennyi még előttem! Ettől egyáltalán nem vagyok boldog, de hát mit csináljak?" - morfondírozott a jeles színművésznő.

Ma már persze ő maga is belátja, hogy felesleges kétségbeesni az idő múlása miatt, ráadásul a családja sem engedi, hogy szomorkodjon.

"A férjemmel a nyaralónkban töltjük a szabadságunkat, ide jönnek le a gyerekek, hogy együtt ünnepeljünk. Nálunk szokás, hogy a születésnaposnak a többiek műsorral kedveskednek, alkalmi dallal és kisfilmmel készülnek, amin mindig nagyokat röhögünk. Így aztán végül mindig jó kedvem lesz, és boldogan telik a születésnapom" - fogalmazott Básti.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Mérlegnek meg kell válnia valakitől, aki egykor fontos volt neki. Napi horoszkóp!
Sztárok
Volt kitől örökölnie a szépségét: Nicole Kidman megszólalásig hasonlít gyönyörű édesanyjára.
Sztárok
Peg Entwistle képtelen volt feldolgozni, hogy sosem sikerült befutnia filmsztárként, ezért tragikusan fiatalon, mindössze 24 esztendősen végzetes lépésre szánta el magát...