Lebukott Baronits Gábor? Valószínűleg ezzel a gyönyörű modellel nyaral Santorinin

A színész jelenleg Görögországban tartózkodik, méghozzá Santorini szigetén nyaral, a jelek szerint pedig nem egyedül és nem is akárkivel.

Rátalált a szerelem?

Baronits Gábort az ország Ungár Anikó bűvész és Baronits Zsolt zenész fiaként ismerte meg a világ, de nem kellett sokat várni arra sem, hogy beinduljon saját karrierje: kilencéves korától a Földessy Margit Színjáték- és Drámastúdióban tanult, később pedig a Jóban Rosszban című szappanoperában is feltűnt Halász Kristófként, és egészen 2015-ig volt a szereplők között, ekkor pedig egy egész ország megismerte a nevét és megkedvelte őt. A sármos színész immáron 32 éves, azonban a nők legnagyobb örömére eddig mindenki úgy tudta, hogy szingli, most azonban kiderült, hogy egy ismert fitneszmodell és influencer valószínűleg elrabolta Gábor szívét. Galériánkban eláruljuk, kiről is van szó!

Baronits Gábor Instagramja szerint már négy napja a görögországi Santorini szigetén vakációzik, erről pedig már több képet is megosztott.
Kattints a további képekért!

Molnár Csilla magyar modell és az 1985-ös szépségkirálynő mindössze 17 éves volt, amikor Fonyódon végett vetett életének.

Leadfotó: Instagram/gaborbaronits

Oldalak