Baronits Gábor még mindig szingli! Izgalmas titkokat árultak el a sztárok a szülinapunkon

Rengeteg hazai hírességgel buliztuk át az éjszakát csütörtökön este a Femcafe születésnapja alkalmából, akik szívesen mesélték el nekünk, mi történt velük az elmúlt időszakban, illetve mire készülnek a következő hetekben. Akadt olyan is, aki szerelmi életébe engedett egy kis betekintést. Olvasd el, mit súgott nekünk Horváth Éva, Baronits Gábor és Rippel Feri!

Baronits Gábor még mindig szingli

A 27 éves Baronits Gábor tavasszal szakított szépségkirálynő barátnőjével, Sydney Van Den Bosch-sal, majd a nyáron, Zamárdiban a Balaton Soundon boronálták össze Kiss Ramóna gyönyörű húgával, Deborával. Akkor a színész elmondta, semmi nem történt köztük, a lány boldog párkapcsolatban él. A Jóban Rosszban egykori sztárja hozzánk sem egy csinos nővel érkezett, egy közeli barátja kísérte el.

"Egy nagyon jó barátommal érkeztem ma este hozzátok, jó itt a hangulat nagyon. Jelenleg nincsen párkapcsolatom, szingli vagyok. Próbáról jövök, úgyhogy fáradt vagyok, de ennek ellenére is eljöttem, rég mozdultam ki. Nem tervezünk nagyon nagy bulit, mert reggel kilenckor már próbám van, de maradunk, amíg jól érezzük magunkat" – árulta el Baronits Gábor.

Horváth Éva nagyon kíváncsi volt a divatbemutatóra

A gyönyörű Horváth Éva sem egy férfi oldalán érkezett, egyik legjobb barátnőjével bulizott nálunk, igaz, csak visszafogottan, hiszen kocsival jöttek.

"Egy barátnőmmel jöttem, mivel autóval érkeztünk, éppen alkoholmentes koktélra vadászunk. Elsősorban a divatbemutató érdekelt bennünket, de Dér Heni koncertjét is meg fogjuk hallgatni természetesen. A barátnőmnek kisbabája van, úgyhogy ő siet majd haza hozzá. Egyébként semmi izgalmas nem történt mostanában, a jövő héten megyek a 20. Csabai Kolbászfesztiválra, mivel nagyon szeretem a kolbászt, örülök, hogy én is meghívást kaptam" – mesélte Éva.

Lapozz, cikkünk következő oldalán elolvashatod, mit mesélt nekünk Rippel Feri a Femcafe szülinapon!

Fotók: femcafe.hu - Cser Dániel

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!