Babicsek Bernát volt párját lesújtotta a tragédia: elárulta, mi volt az elhunyt színész leghőbb vágya

Babicsek Bernát fiatalon, tragikus körülmények között vesztette életét. Szerettei összetörtek, rengetegen gyászolják, a tragédia kapcsán pedig most megszólalt a művész egykori szerelme is.

Volt párjával megmaradt a jó viszony

Korábban a Femcafe.hu is beszámolt arról a tragikus hírről, hogy saját, solymári házában életét vesztette mindössze 41 évesen Babicsek Bernát. A Barátok közt és a Jóban Rosszban egykori színészének halálát tűzeset okozta, holttestére pedig a szülei találtak rá. Babicsek halála az egész országot megrázta, és a művészvilágból is számos nagy név gyászolja a fiatal tehetséget – többek között például Gór Nagy Mária is, aki fontos szerepet töltött be az életében. Babicsek 2000-től tanult egykori mentora színitanodájában, ahol nemcsak a hivatásához került közelebb, hanem a szerelem is rátalált. További részletek a galériában!

„Gór Nagy Mária tanodájában ismertük meg egymást, és bár szakítottunk, a szeretet örökre megmaradt köztünk” – kezdte a Blikknek Csomor Ági színésznő, aki volt párjával együtt indult el a művészvilág felé vezető úton.
Kattints a további képekért!

Életét mindössze 41 évesen Babicsek Bernát. A Barátok közt és a Jóban Rosszban egykori színészének halálát tűzeset okozta – most kiderült, mi történt pontosan a tragédia napján.

Leadfotó: Facebook/ Babicsek Bernát

Oldalak