Sztárok

Mi történt? Leépült a Guns N’ Roses énekese: Axl Rose már csak árnyéka egykori önmagának – fotók

Axl Rose valaha egy szál boxeralsóban tolta végig a Guns N’ Roses koncerteket, filigrán alkatára azonban ma már semmi sem emlékeztet. Az énekes rengeteget változott az elmúlt évek során, mostanra pedig szinte felismerhetetlenné vált.

A hard rock fenegyereke

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a Guns N’ Roses a rocktörténelem egyik legsikeresebb és legnagyobb hatású zenekara: fénykorát az 1980-as évek végétől az 90-es évek közepéig élte, s bár tagjai mindig is hírhedtek voltak az állandó botrányok és a mértéktelen drog-, valamint alkoholfogyasztás miatt, sokáig úgy tűnt, a sikereiknek semmi nem szabhat határt. A zenészek között egyre fokozódó ellentétetek, majd az elkerülhetetlen személycserék azonban végül a hanyatlás útjára sodorták a bandát, a konfliktusokat pedig csak a kétezertízes évek környékén sikerült többnyire tisztázni, aztán 2016-ban jött a várva várt bejelentés, hogy az eredeti csapat újra összeáll és turnézni indul. Akkor már hosszú évek teltek már el a banda debütálása óta, ám a legtöbb tag valamelyest megőrizte egykori fizimiskáját, sőt, az érthető módon elszaporodott ráncokon kívül nem sokat változtak – nem úgy a frontember, aki ma már alig hasonlít fiatalkori önmagára. Nem elég, hogy Axl Rose arca teljesen átformálódott a botoxtól, óriási pocakot növesztett, sőt, a legtöbb rajongó szerint már a hangja sem a régi. Galériánkban megmutatjuk, milyen döbbenetes átalakuláson ment át a rocksztár:

Axl Rose 1962. február 6-án látta meg a napvilágot az indianai Lafayette-ben. A zene iránti szeretete az egyházban teljesedett ki, ahol részt vett az iskolai kórusban, valamint zongorázni tanult, de a sorozatos törvényszegések és rendőrségi incidensek miatt tizenévesen elhagyta szülőhelyét. Miután 1982-ben Los Angelesbe költözött, sok sikertelen zenekari próbálkozás után tagja lett Tracii Guns zenekarának az L.A. Guns-nak, amely a Guns N’ Roses korai előfutára volt.
Kattints a további képekért!

20 éve vonult vissza a nyilvánosság elől Bridget Fonda, azóta nem tudni, mi van vele, ahogy azt sem, vajon mi történt az életében, ami miatt teljesen felismerhetetlenné vált az egykor csodaszép színésznő.

Leadfotó: Paul Natkin/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nincs is annál szörnyűbb, mint amikor az esküvő küszöbén toporogva tudjuk meg, hogy az személy, akiket életünk párjának gondoltunk, csúnyán elárult minket.
Sztárok
Sztárok
A 75 éves színész Geszti Péter Adom a napom című műsorában elevenítette fel a megrázó történetet.