Így él ma Avicii halála óta a lemezlovas eltitkolt barátnője: titokzatos férfi rabolta el a szívét – fotók

2018 áprilisában érkezett a lesújtó hír Avicii, vagyis Tim Bergling haláláról. A világhírű svéd lemezlovas mindössze 28 éves volt, amikor maszkati hotelszobájában holtan találták – a tragédia körülményei azóta is tisztázatlanok, feltehetőleg önkezével vetett véget az életének. A fiatal zenész elvesztése mindenkit sokkolt, a rajongókon és a családján kívül eltitkolt barátnője is gyászolta.

A tragédia után derült ki, hogy együtt voltak

Avicii – aki egyébként ma ünnepelné 32. születésnapját – szinte az egész világ zenei ízlésére hatással volt: a világhírnevet legelső slágere, a Levels hozta el számára 2011-ben, ezután megállíthatatlanul szárnyalt előre a karrierje. Később olyan kultikussá vált dalokat jelentetett meg mint a Wake me up, az Addicted to you vagy a Hey Brother, a For A Better Day és a Pure Grinding című klipjét pedig Magyarországon forgatta. Az évek során számos díjat zsebelt be, rengeteget turnézott, életvitele és komoly egészségügyi problémái azonban nagyon megviselték, túlterhelte a szervezetét: a zenésznél hasnyálmirigy-gyulladást diagnosztizáltak, illetve 2014-ben eltávolították az epehólyagját és a vakbelét is. 2016-ban, karrierjének csúcsán több fellépését lemondta egészségi problémákra hivatkozva, majd végérvényesen visszavonult a turnézástól, de a zenélést nem hagyta abba. Magánéletét mindeközben igyekezett óvni a nagyközönség előtt, éppen ezért volt mindenki számára meglepetés, mikor alig pár nappal Avicii halála után felfedte magát a nyilvánosság előtt addigi barátnője, Tereza Kačerová. A cseh modell akkor egy nyílt levélben búcsúzott a lemezlovastól, s megosztotta a nagyvilággal kettejük szerelmének egyes részleteit: elárulta, hogy közösen nevelték előző kapcsolatából született kisfiát, akit Avicii sajátjaként szeretett – a DJ halála előtt pedig már közös gyereken is gondolkodtak. Tereza fájdalmas éveken van túl: mostanra sikerült feldolgoznia a gyászt és új életet kezdett, ám legutóbbi partnerével úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. A fiatal édesanyára nemrég újra rátalált a szerelem: galériánkban megnézheted, hogyan él most a svéd DJ-legenda egykori barátnője!

Tereza már édesanya volt, mikor megismerte a lemezlovast. Avicii és a kisfiú, Luka ki igazi apa-fiú viszonyban voltak – búcsúlevelében a ma már 28 éves modell azt is elárulta, gyermekét is mérhetetlen fájdalommal sújtotta mostohaapja elvesztése.
Kattints a további képekért!

Három éve, mindössze 28 éves korában halt meg a világhírű svéd dj, Avicii. Most nagy hírt jelentett be azédesapja: az ő nevét viseli egy fontos épület Stockholmban, ami jelentős szerepet játszott a lemezlovas életében.

Leadfotó: Profimedia

Oldalak