Ezt a trükköt vetette be Aurelio a börtönben, ahonnan nagyon ki akar szabadulni

Aurelio már jó ideje börtönben van, de most érkezhet a nagy változás.

Bízik benne, hogy a bíróság kegyes lesz hozzá

A Való Világ 6 egykori győztesét és társait anno még emberrablás miatt állították bíróság elé. A celeb nem úszta meg a dolgot, és végül jogerősen 2 év 3 hónap börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla. Ehhez még hozzátették a drogügyei miatt kiszabott büntetést, szóval 3 év 5 hónapot kell bent töltenie.

Ebből persze le lehet csípni, ha az ember jól viselkedik odabent, és Aurelio el is mondta az elején, hogy nem szándékozik balhézni, szóval csendben szeretné letölteni a büntetését. Ez neki is az érdeke, mivel így a jó magaviselete miatt hamarabb szabadulhat.

A börtönélet úgy sem könnyű, ha az ember teljesen meghúzza magát. A galériánkból kiderül, hogy Aurelio mit vet be, hogy hamarabb szabadulhasson.

Aurelio börtönéletéről is rengeteg pletyka terjengett, de nagyon jól tudjuk, hogy nem kell mindent elhinni. Az viszont valóban igaz, hogy a híresség hamarosan kiléphet a nagyvilágba.
Kattints a további képekért!

Ettől függetlenül Lagzi Lajcsi továbbra sincsen túl jó bőrben odabent.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...