Sztárok

Audrey Hepburn különös szokásai, melyekről biztosan nem hallottál eddig

Audrey Hepburn bájos szépség, kiváló színésznő és odaadó édesanya volt, de ahogyan mindenkinek, neki is megvoltak a maga furcsa szokásai.

Több mindenhez ragaszkodott

Az angol–holland származású Oscar-díjas színésznőnek számos időtálló alkotást köszönhetünk, mint például az Álom luxuskivitelben, a My Fair Lady vagy a Római vakáció. Audrey Hepburn azonban sokkal több volt, mint hollywoodi ikon: az UNICEF jószolgálati nagyköveteként szívén viselte a gyermekek jogainak védelmét, elkötelezetten járta a világot és segítette a rászorulókat. Bár közel harminc éve nincs közöttünk, a karrierje, a kamerák mögött zajló mindennapjai és a magánéleti válsága még ma is ugyanúgy foglalkoztatja a nyilvánosságot – ahogyan az is, milyen különös szokások jellemezték a mindennapjait. Galériánkban összeszedtük 5 furcsa tényt, melyekből kiderül, milyen ember is volt valójában a csodaszép Audrey Hepburn!

A színésznő teljes meggyőződéssel hitt a számok misztériumában és abban, hogy mély jelentésük van. Audrey Hepburn szeretett elmerülni a számmisztika rejtelmeiben, a kedvenc száma pedig az 55-ös volt, és hitte, hogy szerencsét hoz az életében – ráadásul nem is véletlenül. A Római Vakáció forgatása alatt az öltözőszobáján az 55-ös szám volt látható, s mint ismert, ennek a filmnek köszönhette a nagy áttörést, valamint az Oscar-díjat. Éppen ezért később, a szintén nagy sikert aratott Álom luxuskivitelben című film forgatása alatt ismét az 55-ös számú öltözőt kérte.
Kattints a további képekért!

Audrey Hepburn messze földön híres volt legendás bájáról, szépségét pedig unokája, Emma is örökölte. Az immáron 27 éves fiatal nő festőművészként keresi a kenyerét, emellett továbbvitte példamutató nagymamája jótékonysági munkáját is.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok