Ásó, kapa, nagyharang - 2012 legtutibb sztáresküvői

A Hollywoodi házasságokat mindig nagy érdeklődés övezi, és ez ebben az évben sem volt másképp. Az ügyeletes sztárpárok idén is mindent elkövettek azért, hogy az ő esküvőjük legyen a legnagyobb durranás, nézzük hát, kik fogadtak egymásnak örök hűséget 2012-ben!

Drew Barrymore és Will Kopelman
2012. június 2.

Az év első igazi Hollywoodi eskvőjére egészen nyár elejéig kellett várni, ekkor kötötte össze életét ugyanis Drew Barrymoore és Will Kopelman. A 37 éves kerekedő pocakú színésznő Dél-Kaliforniában mondta ki a boldogító igent műkereskedő férjének, akivel akkor már első gyermekük érkezését várták. Drew már harmadszor ment férjhez, viszont Kopelman az első olyan pasi az életében, akit egy kisbabával is megajándékozott. Szerelmük gyümölcseként októberben megszületett kislányuk, Olive.

Camila Alves és Matthew McConaughey
2012. június 9.

Camila Alves és Matthew McConauhgey esküvője úgymond időszerű volt már. A pár 2006-ban találkozott először egy Los Angelesi bárban, azóta két gyermekük is született: fiuk Levi, és lányuk Vida, azonban évekig nem érezték szükségesnek a házasságot, hiszen házasnak érezték magukat. A színész három napos esküvőjét texasi birtokán tartották, szűk körben, az eseményt teljes titoktartás övezte. A házasok azóta már harmadik gyermeküket várják.

Natalie Portman és Benjamin Millepied
2012. augusztus 4.

Az Oscar díjas színésznő, Natalie Portman is elkelt az idén, férje pedig nem más, mint a nagysikerű "Fekete hattyú" koreográfusa, Benjamin Millepied. A pár a film forgatásán ismerkedett meg egymással 2009-ben, majd egy évre rá megszületett kisfiuk, Aleph. Az esküvőt a nyilvánosság kizárásával szűk körben tartották a kaliforniai tengerpart festői, Big Sur nevű szakaszán egy magánházban, zsidó szertartás szerint.

Blake Lively és Ryan Reynolds
2012. szeptember 19.

Blake és Ryan a Zöld lámpás című film forgatása során habarodott egymásba, és már akkor sejteni lehetett, hogy kapcsolatuk komolynak ígérkezik. Ryan édesanyja eleinte nem rejtette véka alá, hogy fia szerinte jobbat érdemel a szőkeségnél, de végül ő is beletörődött a fiatalok boldogsába. A sztárpár ősszel fogadott örök hűséget egymásnak, elődeikhez hasonlóan szűk családi körben, meghitt hangulatban esküdtek.

A következő oldalon megtudhatod, hogy kik keltek egybe az év második felében.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!