Emlékszel még Sharpay Evans-re? Így él ma a High School Musical szőke főgonoszát alakító Ashley Tisdale – fotók

Ashley Tisdale nevét a High School Musical-nek köszönhetően ismerte meg a világ. Noha ő alakította a filmsorozat főgonoszát, hamar belopta magát a rajongók szívébe – de vajon mi történt vele a HSM befejezése óta?

Az East High Gimi legnagyobb sztárja

2006-ban debütált a Disney csatornán a High School Musical filmsorozat, amely itthon „Szerelmes hangjegyek” címmel lopta be magát tinilányok ezreinek szívébe. A trilógia első részének története szerint Troy, a gimnázium egyik legnépszerűbb sráca, a suli kosárcsapatának kapitánya a szilveszteri bulin megismerkedik Gabriellával, a szürke kisegérrel, és elénekelnek közösen egy karaoke-dalt. Amikor a szünet után kiderül, hogy az éppen iskolát váltó Gabriella is ugyanabba a gimnáziumba jár ezentúl, ahová Troy, a két fiatal boldogan eleveníti fel a nagyszerű duett emlékét, és úgy döntenek, hogy mindketten jelentkeznek az iskolai színjátszó kör musical előadásának két főszerepére. Bimbózó szerelmüket azonban nem mindenki nézi jó szemmel: többen is be akarnak avatkozni a kapcsolatukba és mindent megmozgatnak azért, hogy a két fiatal tervei meghiúsuljanak – többek között a HSM ügyeletes főgonosza, Sharpay Evans, akit Ashley Tisdale személyesített meg. Galériánkban megmutatjuk, mennyit változott a trilógia óta az East High Gimi üdvöskéje:

A történet szerint Sharpay a gimi legnagyobb sztárja, mindig ő kapja az iskolai musicalekben a főszerepeket testvérével, Ryannel. Szeretne Troy barátnője lenni, de sehogy sem jön neki össze, ezen okból is utálja Gabriellát.
Kattints a további képekért!

A szépséges lányok már nem gimnazisták, hanem érett nők, és bizony rengeteget változtak 15 év alatt.

Leadfotó: Adam Larkey/Disney Channel via Getty Images

Oldalak