Egy hónappal a szülés után sem szégyenlősködik Ashley Graham: intim képen mutatta meg ikreit

Ashley Graham januárban adott életet ikerfiainak, az elmúlt hetekben pedig minden idejét a családjának szentelte. Hosszú hetek hallgatása után most visszatért a közösségi oldalára, ahol nemcsak az első babafotóval örvendeztette meg rajongóit, de elárulta újszülött kisifiai különleges nevét is.

A meztelen igazság

Ashley Graham talán minden idők leghíresebb plus-size modellje, aki amellett, hogy számos tabut ledöntött már a divatvilágban, a testpozitív-mozgalomnak is az egyik leghangosabb szószólója. Egyáltalán nem szégyenlős, teste minden szegletét és változását szívesen a nagyközönség elé tárja – akár anyaszült meztelenül is –, főleg mióta édesanya.

Kétéves kisfia után idén január 7-én hozta világra ikerfiait, így férjével, Justin Ervin operatőrrel, akivel már több mint egy évtizede alkotnak egy párt, immár három csemete boldog szülei. „Justin és én nagyon izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk veletek a hírt, megérkeztek az ikerfiaink. Kora reggel születtek otthon, boldogok és egészségesek. Most adok magamnak egy kis időt a gyógyulásra, és hogy együtt legyünk a férjemmel és a három fiunkkal, de tényleg alig várom, hogy mesélhessek nektek” – írta ekkor az Instagramon a modell.

Valóban így is lett, a modell hetekig nem adott hírt magáról a közösségi oldalán, de úgy tűnik, most – egy hónappal a szülés után – eljött az idő, hogy többet megtudjunk a picikről.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

  • 1
  • 2