Sztárok

Ő nyerte el végül Árpa Attila szívét: A szerelmet kereső macsó előző nap még a másik versenyző bikinijét tépte le - videó

A verseny Timi és Bogi között dőlt el, azonban Attila mindent megtett, hogy megfontolt döntést hozhasson.

Utazás Toszkánába

A múlt heti adásban Natali távozásával Bogi és Timi lettek a finalisták, akik egyben megnyerték azt a lehetőséget is, hogy elutazhassanak Attilával Toszkánába. Három napot töltöttek ott hármasban, egyik nap az egyik, másik nap a másik hölggyel találkozott, majd harmadnap döntenie kellett, hogy kivel szeretné folytatni az életet.

Első nap Timivel bejárta Firenze nevezetességeit, körhintáztak, piacon vásároltak, szinte mint egy összeszokott pár, úgy viselkedtek egymás mellett, majd este heves csókolózásba fulladt a beszélgetés a medencében. Másnap Attila piknikezni vitte Bogit, ahol továbbra is igyekeztek még jobban megismerni egymást, majd egy kis városnézés és romantikus vacsora után őket is a medencéhez csalogatták az ösztönök. Olyan heves csókcsata indult, hogy Attila még Bogi bikinifelsőjét is letépte, csak úgy forrott köztük a levegő.

Lapozz!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.
Recept
Valentin-napon sem muszáj egészségtelen édességekkel tömni magunkat, ezért mutatunk pár szuper egyszerű, finom és egészséges receptet.