Anyák Napja alkalmából virágot ültettek a hírességek

Édesanyákat segítő egyesületet támogatott a Corvin nagyaszabású Anyák-napi rendezvénye, hírességek is a kezdeményezés mellé álltak.

Április 29-én délután a Corvin Bevásárlóközpont tetőterasza adott otthont a „Szeretem az Anyukámat!” elnevezésű rendezvénynek,  amelynek keretében négyezer virágpalántát ültetett el 35 négyzetméteren Farkasházy Réka, Jaksity Kata, Hegyi Barbara, Győrfi Pál, Vásáry André és a programmal szimpatizálók. A résztvevők egy-egy virágpalántát 200 Ft-ért vásárolhattak meg.

A programban olyan civil szervezetek is lehetőséget kaptak a bemutatkozásra, amelyek az édesanyákat és a gyermekeket védik: az Anyaoltalmazó, a Gólyahír, a JÓL-LÉT és a LEA Alapítvány. A virágültetés során befolyt adományokat - egy korábbi szavazás eredménye alapján - a Gólyahír Egyesület kapja meg.

A nők és a gyermekek, láthatólag lelkesebben ünnepelték szeretett édesanyjukat, de elvétve férfiak is aktívan kivették a részüket a virágültetésből. Jaksity Kata kisfiával érkezett, aki anyukája segítségével támogatta ezt a jótékony eseményt.

Hegyi Barbara így nyilatkozott :
"Anyaként és közszereplőként is fontos feladatomnak tartom, hogy jó ügyek mellé álljak, hiszen a nyilvánosságnak hatalma van, és az anyukákat és a gyermeküket támogató alapítványok megérdemlik, hogy minél nagyobb figyelem irányuljon rájuk, minél többen támogassák őket, hiszen bárki kerülhet olyan helyzetbe, amikor nincs máshoz fordulnia."

Oldalak