Anne Hathaway terhes?

Nemrég számoltunk be arról, hogy Anne Hathawaynek egy film kedvéért milyen kemény diétán kellett átesnie. A színésznőről szóló legújabb hír azonban épp ellenkező hatással lenne alakjára.

Anne Hathaway a Nyomorultak című film kedvéért egy rettentő diétát is képes volt bevállalni. A forgatásoknak azonban egy ideje már vége, így Anne is kezdi visszanyerni régi alakját. Sőt mi több, testalkatilag lehet, hogy nemsokára átesik a ló túloldalára.

Több pletyka ugyanis arra enged következtetni, hogy a szép színésznő terhes. Anne és párja Adam Shulman ugyanis családjukkal egy közös vacsorán vett részt, amelyen valamit nagyon ünnepeltek. Egy bennfentes a következőt árulta el a RadarOnline-nak:

„A lelkesedésük alapján valami nagydolgot ünnepeltek. Miközben mindenki bort ivott, addig Anne nem nyúlt alkoholhoz, ami akár annak lehet a jele, hogy terhes.”

A lesifotósok által készített képeken a pár valóban rendkívül boldognak tűnik, majdhogynem eufórikusnak. Mivel Adam már eljegyezte Anne-t, így egy lehetséges terhesség az egyetlen magyarázat.

Nézd meg a csodás hangú Anne Hathaway Meryl Streepnek énekelt dalát!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!