Sztárok

A legrémisztőbb amerikai szekta karmaiból mentette ki a lányát Angela Lansbury: hatalmas áldozatot hozott gyermekéért a színésznő

A 97. életévében elhunyt filmsztár még Hollywoodnak is képes volt hátat fordítani annak érdekében, hogy lányát örökre megszabadítsa Charles Manson rettegett szektájától.

Rossz társaságba keveredett Lansbury lánya

Szomorú hírt kaptak a napokban a Gyilkos sorok című kultikus krimisorozat rajongói: 97. születésnapja előtt pár nappal elhunyt Angela Lansbury brit-amerikai színésznő, a széria korábbi főszereplője, a Gázláng című legendás George Cukor-thriller sztárja. A híresség tisztelői gyakorlatilag még fel sem ocsúdhattak a szomorúságból, amikor hirtelen fény derült Lansbury életének egy megdöbbentő, s mára szinte teljesen elfeledett részletére: a színésznő a zűrzavaros 1960-as években arra kényszerült, hogy elhagyja a csillogó filmfővárost, Los Angelest és Hollywoodból Írországba tegye át székhelyét - "csupán" azért, hogy megmenthesse kábítószerfüggővé vált lányát Charles Manson hírhedt szektájától - idézi fel az Insider egy 2014-es interjúra hivatkozva, amit Lansbury a Daily Mailnek adott.

A jeles színésznő a beszélgetés során őszintén elárulta, hogy Deidre nevű lányának a hatvanas években meggyűlt a baja a kábítószerrel. Elmondása szerint gyermeke először "csak" a kanabiszra szokott rá, majd következett a heroin. Lansbury egyre növekvő aggodalommal figyelte a baljós eseményeket. "Los Angelesben abban az időben rengeteg fiatal kallódott és drogozott, csoportokba tömörülve gyilkosságokat is elkövettek. Fájdalmas ezt kimondanom, de egy időben a lányom, Deidre is Charles­ Manson csoportjának tagja volt" - mesélte 8 évvel ezelőtt Lansbury. A szektavezér által irányított Manson csoport számos szörnyű gyilkosságot követett el a hatvanas években, az ő lelkükön száradt például Roman Polanski várandós feleségének, Sharon Tate-nek a halála is.

Fotó: Getty Images

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.