Sztárok

Ingyen ad koncertet Andrea Bocelli húsvét alkalmából

A világhírű olasz tenor húsvéti koncertjét az üres milánói dómból közvetítik: az előadást élőben lehet majd látni a YouTube-on vasárnap este.

Különleges koncerttel készül az ünnepekre

Andrea Bocelli nemcsak világhírű operaénekes, hanem aggódó olasz állampolgár is, aki családja egészségét félti a koronavírus-járvány idején. A közkedvelt művész ugyanakkor vallja, hogy a zenével is gyógyítani lehet. A betegség által legjobb sújtott Milánóban ad koncertet húsvét vasárnap, amikor a történelmi katedrális orgonistája, Emanuelle Vianelli kíséri majd a koncerten, amelyen az Ave Maria és Mascagni Sancta Maria című műve is elhangzik.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!