Sztárok

Emlékszel az Amerikai szépség bombázójára? 40 múlt, de olyan, mintha még mindig tini lenne

A gyönyörű modellre és színésznőre Mena Suvarira hosszú éveken át úgy tekintettek, mint egy szexi tinibálványra, és a szexualizálása majdnem tönkretette az életét.

Sokkoló könyvet írt

Mena Suvari már egészen fiatalon is gyönyörű volt, nem is csoda, hogy modellkedéssel, majd reklámfilmekben való szerepléssel alapozta meg a karrierjét. Pedig eredetileg azt fontolgatta, hogy régész, űrhajós vagy orvos lesz, de aztán változott a helyzet, amikor egy modellügynökség kiszúrta őt az Ashley Hall lányiskolában. Nagyjából 12 éves korától kezdve rendszeresen feltűnt különböző tévésorozatokban. Azonban, az ugródeszkát a hollywoodi sztárok közé két 1999-es film hozta meg. Az egyik az Amerikai szépség, amiben az atomszexi, csábító lányt játszotta, a másik pedig az első Amerikai-pite film, amiben a kívánatos szűzies kórista lányt formálta meg. Viszont a nem is olyan régen megjelent könyvével sokkolta a rajongóit, amiből az derült ki: alaposan megfizette a szépség és a hírnév árát.

Kattints a galériára!

2011-ben jelentette meg Suvari a Great Peace (Nagy béke) könyvét, amiben kendőzetlenül mesélt a gyerekkorában történt nemi erőszakról, a drogfüggőségéről és a bántalmazó kapcsolatairól. 12 éves korában a bátyja egyik barátja többször is megerőszakolta, majd a suliban pletykát kezdett terjeszteni róla. Amikor a nemi erőszakok következtében fellépő húgyhólyagfertőzéssel kezelték, az orvos fogamzásgátlót írt fel neki, és meg se kérdezte, mi történik vele, ahogy az anyja sem.
Kattints a további képekért!

Reese Witherspoon csodálatos színészi tehetségét már közel 30 éve követhetjük nyomon a mozik vásznain, ritkán beszélt korábban viszont a karrierje indulását övező negatív tapasztalatairól.

fotó: Getty Images / Handout

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Vigyázat, mert a Google segít nekünk a munkakerülésben a régi élményekkel.
Fashion&Beauty
A kávézaccnak méregtelenítő tulajdonságai is vannak. A bőrön alkalmazva segíthet eltávolítani a méreganyagokat és javítani a bőr tisztaságát.
Sztárok
Szomorú titkot árult el karrierje kezdeti éveiről Sophia Loren: olyasmire akarta rákényszeríteni egy híres rendező, melynek hallatán a világhírű díva köpni-nyelni nem tudott.