Sztárok

Az egész világ összeesküdött ellenük: még a Barátok közt producere is ellenezte Deutsch Anita és Kinizsi Ottó kapcsolatát

A színészpár a kétezres évek elején talált egymásra, szerelmüket voltaképpen a nagysikerű tévésorozatnak köszönhetik. Kevesen tudják, de kapcsolatuk kezdetben mély ellenérzéseket szült a környezetükben, és még Kalamár Tamás, a Barátok közt producere sem nézte jó szemmel a bimbózó románcot.

Senki sem számított rá, hogy egymásba habarodnak

Két évtizede alkot egy párt Deutsch Anita és Kinizsi Ottó: a népszerű színészpár a Barátok közt című tévésorozat forgatási munkálatai közben szeretett egymásba. A szériában mindketten hosszú évekig szerepeltek, de a karaktereik nemigen léptek interakcióba egymással. Románcuk nem csupán ezért, hanem a köztük lévő jelentős korkülönbség miatt is meglepte a környezetüket. Deutsch Anita a Story őszi különszámában mesélt arról, milyen ellenérzéseket szült kezdetben a románcuk. "Jól elvoltunk egymás társaságában, sokan hülyéskedtünk, éreztük, milyen jó a másik közelében lenni. Azt tudtuk, hogy nem vagyunk közömbösek egymás számára, de még akkor sem fordult meg a fejünkben, hogy bármi komolyabb legyen közöttünk. Pedig amikor Ottóval voltam, éreztem, hogy feltöltődöm" - mondta a Story-nak a 49 éves színésznő. (A cikket a 24.hu szemlézte.)

Deutsch és Kinizsi először egy március 8-i stábvacsorán kerültek közel egymáshoz, ekkor csattant el az első csók is, de hogy ki volt a kezdeményező, arra mindketten másképp emlékeznek.
Kattints a további képekért!

Lassacskán istenhozzádot kell mondanunk a nyárnak, a hazai sztárvilág krémje azonban még mindig a Balatonnál múlatja az időt. Közéjük tartozik a 49 éves színésznő, Deutsch Anita is.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az X-men-filmekben Jean Grey-t alakító színésznő, Famke Janssen elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi időben – és sajnos nem jó értelemben.
Utazás
Ötmilliárd év múlva a Nap vörös óriássá duzzad és egyszerűen "elnyeli" a Földet. A folyamat a tudósok szerint visszafordíthatatlannak tűnik. Vagy mégsem?