Emlékszel, amikor az Amerikai pite hölgyei ledobták magukról a textilt?

Anno az Amerikai pite szereplői így is igyekeztek népszerűsíteni a filmet, ami óriásit kaszált.

Van olyan plakát, amit Jason Biggs is bevállalt a lányokkal

Az Amerikai pite első részét valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Akik még moziban nézték, azok nem fognak örülni annak, hogy mennyire öregek, mivel ugye egy 1999-es alkotásról van szó.

Az Amerikai pite nem akarta lehozni a csillagokat az égről, de pont ezért szerették meg az emberek. Olyan szituációkat, és poénokat tudott a közönség elé tárni, amivel óriásit robbantott akkoriban.

Sok fiatal tudott azonosulni a szereplőkkel és problémáikkal, hiszen mindannyian átélték, vagy át akarták élni az első szerelmet, valamint szexet, ami azért kicsit továbbra is tabutémának számított akkoriban. Persze a filmnek esze ágában sem volt visszafogottnak lenni.

Lehet sokan nem emlékeznek rá, de az Amerikai pite női szereplői anno még egy forró fotózást is bevállaltak, hogy népszerűsítsék az alkotást. A galériánkban mindenről lerántjuk a leplet!

Az Amerikai pite nő főszereplői között itt van ugyebár Alyson Hannigan, aki Michelle Flahertyt alakította, a zenetáboros lányt, aki Jimmel jön össze, és később feleségül is megy hozzá. Ő volt az egyetlen női színész, aki mind a négy hivatalos filmben szerepelt.
Kattints a további képekért!

A 47 esztendős modell-színésznő nagyon elégedetlen lehetett a testi adottságaival, ugyanis az ezredforduló után több alkalommal is kés alá feküdt. A végeredményre nehéz szavakat találni.

Leadfotó: Universal – UIP-Dunafilm

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők...
Lifestyle
A fagyasztó az egyik legzseniálisabb konyhai gép, amibe szinte bármit bedobhatunk – ám a sajtok esetében ezt már nem lehet ennyire konkrétan kijelenti, ugyanis nem mindegyik fajta alkalmas arra, hogy...
Sztárok
Az olyan sztárokat, mint Sir Elton John, Lionel Messi és Jennifer Aniston oroszbarát idézettel ábrázolták az interneten. Természetesen a hírességek sosem állítottak ilyet.