Sztárok

Ettől olyan nádszálvékony Amal Clooney: a 45 éves sztárügyvéd évek óta minden napját ezzel a reggelivel indítja

Érdemes fontolóra venni Amal Clooney életmódtippjeit, hiszen láthatóan bevált módszerekről van szó: a sztárügyvéd a negyedik X felett is igazi bombanő, amit többek között jól bejáratott étrendjének köszönhet.

Nem tudja megunni ezt az ételt

Amal Clooney elkötelezett emberjogi ügyvédként rengeteg komoly szakmai mérföldkövet ért el, közéleti szerepvállalásaival pedig jelentősen kiemelkedik a többi celebritás közül. Azonban nem csupán sikeres jogi karrierje miatt számít igazi ikonnak, hiszen amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a kisujjában van a divat, pompás stílusérzékével pedig erős befolyással bír a trendek alakulására, valamint hölgytársai ízlésének formálására. Kifinomultságához, eleganciájához és bájához kapcsolódik továbbá az is, hogy gyönyörű arcvonásokkal, no és persze igazi álomalakkal áldotta meg a sors – utóbbiért azonban nemcsak a szuper géneknek adhat köszönetet, hanem saját akaraterejének, valamint kitartásának is, ugyanis hosszú ideje tudatosan figyel a rendszeres testmozgásra, illetve a vitaminokban gazdag, egészséges táplálkozásra. George Clooney meseszép felesége évek óta ugyanazzal a fogással indítja a napot, amely segít neki megtartani az ideális testsúlyt, illetve hozzájárul ahhoz, hogy alkata minél tovább fiatalos maradjon. Galériánkban lerántjuk a leplet Amal titkáról:

Amal Clooney reggelijét érdemes beiktatni a saját napi étrendünkbe, ugyanis nemcsak arról van szó, hogy ez a fogás szuper egészséges, de a sztárügyvéd láthatóan kitűnő eredményeket ér el vele.
Kattints a további képekért!

Nem véletlen, hogy Amal Clooney-t annyian szeretik, hiszen nemcsak nagyon bájos nő, de szuper stílusérzékkel rendelkezik. Megmutatjuk a valaha viselt legszebb összeállításait.

Leadfotó: Cindy Ord/Getty Images
Forrás: Woman&Home

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.