Alvás közben érte az első roham – Harrison Ford lánya súlyos betegséggel küzd

A Csillagok háborúja-filmek sztárja, Harrison Ford könnyeivel küzdött, amikor a nyilvánosság előtt elárulta, 26 éves lánya egy egyelőre gyógyíthatatlan betegséggel küzd gyermekkora óta.

Harrison Ford lánya epilepsziás

A Csillagok-háborúja egyik főszereplőjeként világhírnévre szert tett 72 éves Harrison Ford volt a héten az epilepsziás betegekért megrendezett New York-i gála sztárvendége, ám az csak beszéde közben derült ki, hogy a színész személyesen is érintett a témában. Ford ugyanis elárulta, második házasságából született lánya, a 26 éves Georgia gyermekkora óta szenved az epilepszia tüneteitől, így például görcsrohamoktól is.

„Amikor az egyik szeretted ettől a betegségtől szenved, az nagyon lesújtó tud lenni. Tudod, hogyan hat mindez az életükre, a jövőjükre és a lehetőségeikre, ezért elkeseredetten keresed a megoldást. Szeretnél találni valamilyen módot arra, hogy kényelmesen és tevékenyen élhessenek” – mondta Harrison Ford.

Az eseményre egyébként maga Georgia Harrison is ellátogatott, édesapja pedig beszédének egy részét egyenesen neki címezte.

„Annyi mindent csodálok benne. Csodálom a kitartását, a tehetségét, az erejét. Ő az én hősöm. Nagyon szeretem” – üzente a színpadról lányának a sztár.

Lapozz, cikkünk még folytatódik!

Fotó: popsugar.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!